Понякога думите вдъхновяват, но понякога причиняват силна болка. Това често

...
Понякога думите вдъхновяват, но понякога причиняват силна болка. Това често
Коментари Харесай

8 фрази, които не бива да казвате на мъж, за да не спре да ви обича

Понякога думите въодушевяват, само че от време на време предизвикват мощна болежка. Това постоянно се случва в връзките сред мъж и жена. Някой в ​​двойката е необуздан и наранява колегата с остри изражения. Често по-силният пол претърпява тежко, в случай че думите са били изречени от обичаната жена.

1.       " Аз сама "

Фразата „ Аз сама “ нокаутира мъжа като цяло и той става фен на почивката на дивана. Жена, изрекла тази фраза отблъсква всичко мъжко в мъжа. Мъжът е подготвен да помогне, да отбрани, да реши проблем, мозъкът му е по този начин спретнат и работи. Напротив, значимо е да кажете „ Винаги се справяш малко по-добре от мен “, тогава ще възпитате доста добър брачен партньор или мъж.

2.       „ Някой се е справил по-добре от теб “

Помислете сами, в случай че той стартира да се възхищава на някоя друга жена, по какъв начин бихте се чувствали вие? Дори в случай че нещо не се получи при него и го похвалите, кажете „ Е, нищо, добре е, идващия път всичко ще се получи още по-успешно “, тогава мъжът ще се обърне към вас с най-силните и положителни качества, които той има.

3.       " Нищо не ти се получава "

Вие самите разрушавате вашия съюз като цяло. Ако нещо не му се получи, значи може би и тази връзка, която той построява с вас, няма да се получи, разбирате ли? Вие сами режете клона, на който седите.

4.       „ Защо си купил / направил това? “

Не забравяйте, че вашият мъж може всичко и в случай че го направи, би трябвало да се гордеете с него. За него вашата реакция в обстановка на поддръжка е значима, за него е значимо да види страстта ви, това е тласък да продължи напред за един мъж.

5.       „ Не приказваш с мен / общуваш “

Мъжете слушат повече и по-късно могат да обобщят и да ви посъветват нещо. Използвайте мъжете по предопределение. Ако желаете съвет, кажете му нещо и той ще ви посъветва.

6.       „ Никога не правиш (нещо) “

Той си мисли: „ Е, в никакъв случай “ и въобще няма да направи нищо друго.

7.       " Казах ти "

Това „ Казах ти го “ ще обезкуражи мъжа да поема отговорност въобще, а вие самата го подтиквате към отговорност.

8.       " Край, не те обичам "

Ако една жена е споделила това, мъжът го е чул за първи път, повторно към този момент е помислил, а на третия ще разбере, че е с неверната жена. Вие сами ще разрушите връзката си.

Бъдете умни, бъдете мъдри, бъдете гъвкави. Жените са за това и дамите, с цел да въодушевяват един мъж и няма неприятни мъже, а от време на време дамата не знае по какъв начин да построи връзки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР