Понякога човек отнася в гроба невероятни тайни, за които знаят

...
Понякога човек отнася в гроба невероятни тайни, за които знаят
Коментари Харесай

Те трябваше да умрат, за да бъдат разкрити най-шокиращите им тайни

Понякога човек отнася в гроба невероятни секрети, за които знаят доста малко хора, а най-близките им даже не допускат за тях. Хората са споделили, че за умрелите се приказва или хубаво, или нищо. Е, някои са били в потрес, когато са научили, че умрелите им близки били забъркани в ликвидиране или в проведена незаконна група. Ето няколко истории, разказани от консуматори на Reddit, които са меко казано шокиращи.

Виж още: 5 неща, които би трябвало да знаете преди да започнете с втория сезон на " Еуфория "  

" Моят дядо умря, когато бях на към 10. Ясно си припомням, че бях на погребението му и видях група мъже, които не бяха свързани с останалата част от фамилията. Направиха ми усещане, тъй като ги гледах по какъв начин слизат от много красиви и скъпи коли и мислех, че несъмнено са много богати. Никой в фамилията не сподели нищо тогава, само че когато пораснах разбрах, че дядо ми бил забъркан в проведената престъпност, а тези мъже били неговите сътрудници ".

- u/Accomplished_Cup_922 

" Чичо ми беше неповторим човек, супер готин. Винаги ми подаряваше най-яките конструктори, играехме дружно много. Той ненадейно изчезна, когато бях 13-годишен. На 26-годишна възраст обаче научих, че чичо ми е умрял, а през годините и бил търсен за няколко убийства. Никога не е бил задържан, само че е бил погубен в Италия. Беше ми доста мъчно да си го показва в такава светлина ".

- u/kybergod

" Съпругът ми умря и настъпи времето да се освободя от някои негови движимости. Един ден попаднах на куп писма, които са писани от самото начало на брака ни, само че всяко едно от тях беше от непозната за мен жена ".

- u/lunaburning

Виж още: " Любов моя, доста те целувам ": Анна-Мария Чернева и фотосите, които предизвикаха пояснение в любов 

" След гибелта на доведената ми баба научихме, че е имала щерка от друга връзка. Тя е принуждавала дядо ми да подписва чекове със съществени суми, които е пращала на въпросната жена. Дядо беше много болен и не е осъзнавал какво е подписвал, само че ние установихме, че през годините втората ми баба е изпратила близо 8 млн. $ на щерка си, за която не сме подозирали ".

- u/sitdolore

" Моя другарка умря неотдавна и трябваше да оказа помощ с почистване на информацията, която тя имаше на преносимия компютър си и в профилите ѝ в обществените мрежи. Натъкнахме се обаче на една директория, която беше цялостна с аматьорско порно, в което е взела участие. Видеата бяха стотици и се оказа, че го е правила с много хора, които аз познавам, само че и освен ".

- u/SendMeSomeBullshit

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР