ПОНТИАК, Мичиган (AP) — В петък прокурорите се опитаха да

...
ПОНТИАК, Мичиган (AP) — В петък прокурорите се опитаха да
Коментари Харесай

Майка игнорира текстовете на стрелеца в училище в Мичиган за халюцинации, защото язди коне

ПОНТИАК, Мичиган (AP) — В петък прокурорите се пробваха да показват майката на стрелец в учебно заведение в Мичиган като отчужден родител, който се интересува повече от конете, в сравнение с от психологичното здраве на нейния наследник младеж, който явно е имал халюцинации месеци преди да убие четирима възпитаници.

45-годишната Дженифър Кръмбли е изправена пред съда за непредумишлено ликвидиране, първият път, когато родителите са упрекнати в всеобща пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати. Тя и брачният партньор й са упрекнати, че са съдействали за смъртните случаи в Оксфордската гимназия, като са пренебрегнали потребностите на сина си и са създали оръжие налично вкъщи.

Доказателствата демонстрират, че Дженифър Кръмбли и нейният брачен партньор Джеймс са яздели коне и не са Не отговори, когато Итън Кръмбли й изпрати текстови известия на 17 март 2021 година, в които сподели, че къщата им е населявана от духове.

Тя беше споделила на брачна половинка си по-рано същия ден, че желае да се „ напие и да яхне моя кон “, съгласно известие, показано на журито....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР