Поничките са любимо сладко изкушение на хората от много страни.

...
Поничките са любимо сладко изкушение на хората от много страни.
Коментари Харесай

Познайте колко струва най-скъпият донът в света!

Поничките са обичано сладко прелъщение на хората от доста страни. Но до момента в който едни гледат на донътите като на елементарна закуска, други ги преглеждат като хубав експонат. И по какъв начин другояче, откакто има понички, които съставляват същинско произведение на изкуството и костват цяло положение.

Точно такава е и най-скъпата поничка в света, чиято цена възлиза на 1975 $ и съставлява обект на интерес за богаташите, подготвени да платят доста, с цел да си доставят несравнимо наслаждение на единствено на небцето, само че и на очите си.

Поне за момента най-скъпата поничка в света се намира в Лондон, Англия и е украсена с 24-каратово злато. С това обаче нейните специфични съставки не завършват.

Тестото за неповторимия сладкиш е направено с шафран и златна ванилия от Таити, а в него се крие доста специфичен безценен шоколад. Поръската на сладкото прелъщение пък се състои от самобитен хайвер от доста скъпо розе.

В Обединеното кралство се е предложила и друга извънредно скъпа поничка. Тя е била украсена с 23-каратово злато, пресен лотос, бръшлян, бял белгийски шоколад и ядливи диаманти. Цената ѝ е възлизала на 1000 паунда.

И въпреки всичко би трябвало да отбележим, че Англия не е единственото място в света, където се продават донъти на много високи цени. В Ню Йорк да вземем за пример също можете да откриете позлатени понички, струващи към 100 $ всяка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР