Понеделниците едва ли са от най-любимите ни дни от седмицата.

...
Понеделниците едва ли са от най-любимите ни дни от седмицата.
Коментари Харесай

Как да се събудим усмихнати

Понеделниците надали са от най-любимите ни дни от седмицата. Който и ден да е обаче, в случай че го стартираме с отрицателни мисли, съвсем обезпечено ще го приключим по същия метод. Каквото и да ни следва през него, можем да го подобрим с пет елементарни техники.
 Дехидратация, незадоволително сън, обществени медии - 5 нездравословни навика, които пречат на концентрацията
5 нездравословни навика, които пречат на концентрацията ни

Социалните медии са измежду тях

Идеите са на Емили Пелетиер, инструктор по медитация и лайф коуч, от блога й.

Да заспим в положително въодушевление

Ако си легнем в леглото, изпълнени с приятни усеща и чувства, ще се събудим положителни и усмихнати. Ако пък премисляме всички неприятни неща, които са ни се случили или ни предстоят, най-добре няма да спим добре и на сутринта ще отворим очи кисели и без предпочитание да стартираме деня. Избираме първото.
 Снимка 405051

Да чакаме с неспокойствие най-малко едно нещо от новия ден

Това може да е предстояща среща с другар, разходката в парка след работа или даже обичан тоалет, които сме решили да си облечем денем.

Да се заредим с ентусиазъм от вечерта

И то несъмнено няма да пристигна от безкрайния скрол във Фейсбук или в съзерцание на " съвършения " живот на някого в Instagram. По-добра алтернатива е да четем вдъхновяваща книга, която оказва помощ за самоусъвършенстването ни.
 Снимка 323604

Да сме признателни

Чували сме доста пъти за " листата с неща, за които сме признателни ". Колкото и наивно да ни е звучал от време на време, този способ за отбелязване на хубавите неща в живота ни е доста потребен за това да си дадем сметка, че нещата в никакъв случай не са толкоз страшни, колкото ни наподобяват от време на време.

Да си изберем по какъв начин се усещаме от сутринта

Отваряме очи, замисляме се... " Пак ли понеделник? " Е, това несъмнено не е печеливша тактика за сполучлива седмица. Много по-добре е да стартираме деня с усмивка и неспокойствие за това какво ни следва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР