Понеделникът след смяната на времето понякога е доста труден, особено

...
Понеделникът след смяната на времето понякога е доста труден, особено
Коментари Харесай

Гаф. Къде прати България новинарка на НОВА

Понеделникът след промяната на времето от време на време е много сложен, изключително за тези, които стават рано за работа, това потвърди екипа на сутришното предаване на Нова телевизия. В края на утринния блок водещият Виктор Николаев призна, че това предаване е почнало прекомерно рано за него, само че последователно се е приспособил към лятното часово време.

Тъкмо когато той и колежката му Мира Иванова се поздравиха, че всичко е минало обикновено, новинарката Лилия Мустакова направи сериозен лапсус. Тя ананонсира, че в новините ще наблюдават срещата на Кирил Петков с сътрудниците му от Румъния, Северна Македония и Черна гора, като „ аудиенция на министър-председателите страните членки на  НАТО от Югозападна България ”.

„ На Югозападна Европа! ”, поправи я Мира Иванова, а Мустакова избухна в смях от личната си неточност. „ Прекрои картата на Балканите, за две минути направихме белята ”, включи се в шегата и Виктор Николаев. Новинарката незабавно се извини на феновете, засрамена от грешката си, заяви Петел.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР