Понеделник, 31 януари – Бъдете внимателни със силните чувстваТози понеделник

...
Понеделник, 31 януари – Бъдете внимателни със силните чувстваТози понеделник
Коментари Харесай

Понеделник, 31 януари – Бъдете внимателни със силните чувства

Понеделник, 31 януари – Бъдете деликатни със мощните усеща

Този понеделник следим два съответствува на Луната, които ще имат временен, само че осезателен резултат. Става дума за съвпадите с Меркурий и Плутон.

При съвпадът на Луната с Меркурий може да се окаже, че рационалното ви мислене е мощно повлияно от възприятията или от настроенията ви. Това може да има както позитивен, по този начин и негативен резултат върху бизнеса ви.

Съвпадът Луна-Плутон също би трябвало да ви направи по-внимателни - да се пазите от подмолни игри и договорености, както и от неоснователните искания за благосъстоятелност и авторство на някои ваши бизнес сътрудници.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , бъдете деликатни с рисковите инициативи поради вероятни спекулации и неистини. Очаквайте разпалване на рискови пристрастености измежду близки и бизнес сътрудници, а също и в най-верния ви другарски кръг. Бъдете рационалния медиатор.

Телци , не е изключено да имате непредвидени срещи с значими евентуални бизнес сътрудници. Запазете самообладание, имате огромни шансове да ги спечелите на ваша страна.

Близнаци , вероятни са неподходящи произшествия, като наводнения в дома или офиса. Ще имате предпочитание да пътувате и да променяте.

Раци , изпълнени сте с ентусиазъм  - желаете да се хвърлите в нови планове и инициативи. Не е зле да медитирате или преди този момент да посетите свято място или да се отправите на поход в планината за филтриране от негативните страсти.

Лъвове , внимавайте с сътрудници и подчинени и проверявайте добре всяка информация, която доближава до вас.

Деви , през днешния ден се открива добра опция за маркетингови изследвания. Бъдете дейни - заложете на качеството, а не на количеството.

Везни , този понеделник ще усетите, че нямате толкоз доста сила, както нормално. Имате потребност от отмора - отпуснете се и помечтайте.

Скорпиони , денят е удобен за акумулиране на облаги от спекулативни действия или продажба на творби на изкуството.

Стрелци , през днешния ден е отличен ден за започване на поправки. Ще ви предложат положителни цени и даже отстъпки.

Козирози , ще почувствате забележителна смяна в връзките си с бизнес сътрудниците – евентуално това значи да измененията интензивността на вашите контакти. Забавете темпото.

Водолеи , през днешния ден ще сключите и реализирате редица покупко-продажби, ще възобновите и остарели незавършени планове и всичките ви дейности дават обещание да се увенчаят с триумф.

Риби , дръжте се крепко стъпили на земята. Охладете пристрастеностите – удобно ще ви се отразят няколко спа процедури и съответни старания в професионалното ви самоусъвършенстване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР