Понеделник, 16 август – Под силното влияние на ВенераДнес Венера

...
Понеделник, 16 август – Под силното влияние на ВенераДнес Венера
Коментари Харесай

Понеделник, 16 август – Под силното влияние на Венера

Понеделник, 16 август – Под мощното въздействие на Венера

Днес Венера минава в знака на Везни, което ще има прелестен резултат върху мнозина от вас. Образно казано, във Везни Венера се усеща като вкъщи си.

Немалко от вас ще почувстват, че са с изострени сетива за хармония, в по-цветно въодушевление и с по-силно предпочитание за другарство. Елегантно облечените ще имат чувството, че на всички места плуват в свои води, без значение, че в някои случаи могат да ги гонят акули.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще кипят от сила, само че има възможност да я изхабят за решаването на най-обикновени въпроси. Ще са нетърпеливи през целия ден, очаквайки резултати от съответен план. Късметът е на тяхна страна, тъй че ще останат удовлетворени.

Телците ще са доста задоволени в професионален проект. Умението им да се оправят с отговорностите, ще бъде оценено уместно. Нека не се опасяват да одобряват провокации.

Близнаците на вятъра ще се мъчат да свършат работата си в период – таман ще решат, че към този момент са завършили, и ще им се струпат още задания. Само планирането  и следването на желязната логичност ще им оказват помощ да си реализиран крайната цел.

За Раците , работещи в областта на нововъведенията, ще е изключително благополучен ден. Ще сключат нови контракти по многообещаващи планове.

За Лъвовете е за предпочитане да не разрешават на персонални проблеми да им въздействат в работата им. Важно е да запазят вътрешния си баланс и да пазят нервите си. Ако не работят в екип, евентуално ще се оправят по-добре с анагжиментите си.

Представителите на зодия Дева могат да научат значими търговски секрети. Това ще им помогне да свършат бързо работата си.

Везните ще са възнаградени за упоритите си старания и това ще промени в позитивна посока настройките им, само че не и размера на работа. Ще им бъдат предоставени повече задания и ще бъдат натоварени с по-големи отговорности. Но дано не се боят от провокациите.

Скорпионите ще работят извънредно отдадено. Добре е да продължат да се отнасят с почитание към бизнес сътрудниците си и да бъдат почтени към тях и към себе си. Това единствено ще усили контактите им и ще разшири бизнеса им.

Стрелците е добре да заобикалят безплодни срещи, безсмислени занимания и натоварващи ги събеседници. Но е значимо да се научат да работят под мощен стрес.

Представителите на зодия Козирог , които управляват огромни екипи, през днешния ден ще би трябвало да омиротворяват и сдобряват скарани „ съотборници “. Ще би трябвало да проявят цялата си досетливост и гений на психолог. Основното е да бъдат тактични и да не си разрешават да взимат радикални решения, тъй като няма да могат да изпълнят към този момент поети задължения.

Водолеите би трябвало да заобикалят импулсивните решения и нагледно казано да оставят нещата да се случват със своя си темп. Ще бъдат уредници на извънредно потребни срещи, само че в случай че насърчат целия екип да се включи в тях с оферти. Трябва да са подготвени да работят напрегнат.

Представителите на зодия Риби могат да изпитат ревнивост, тъй като други техни сътрудници ще бъдат предпочетени като съществени сътрудници по нов план. Това може да ги накара да се усещат мощно неспокойни – да се усъмнят в личните си качества и успеваемост. Но би трябвало да трансформират този си вид мислене, който ги зарежда единствено с негативни страсти, и да се опитат да схванат първопричината за казуса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР