Поне 163 свързани лица са „забравени” в българското приложение към

...
Поне 163 свързани лица са „забравени” в българското приложение към
Коментари Харесай

Кой „забрави” 163 лица и махна гръцки милиардер от Магнитски БГ, а остави несвързани с Божков и Пеев - slava.bg

Поне 163 свързани лица са „ забравени” в българското приложение към американския лист Магнитски преброи 19 минути. В същото време компанията на основен гръцки милиардер и съучастник на Васил Божков е изчезнала крепко пушек, без звук и медийни фанфари, както и без дължимото на нацията пояснение от листата. В същото време вътре са несвързани с посочените от Съединени американски щати персони – примерно компания на известния предприемач Александър Найденов – по-популярен като Сашо Майонезата/Олинезата, която повече от 5 години няма нищо общо с хазартния необут. Това пък повдига тематиката за какво при 1-годишен американски небосвод, в българския лист той е 5-годишен. На каква нормативна и друга база?

Затова, какъвто и да е, въпросът на депутата Йордан Цонев на какво е учреден наказателният лист е значим. Той сложи за разглеждане в Народното събрание тематиките за критериите във връзка присъединяване в листата, направен от държавното управление ни и за какво в него има двойни стандарти.

Защото не може да има правдивост, без да има обикновено съблюдаване на правила и минимална доза почтеност: или всички са вътре, или всички са вън. Или има принцип при правенето на листата, или няма.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР