Поне 12 клуба са отправили предложения или имат сериозен интерес

...
Поне 12 клуба са отправили предложения или имат сериозен интерес
Коментари Харесай

Изключителен интерес към техничар от ПСЖ

Поне 12 клуба са отправили оферти или имат сериозен интерес към полузащитника на Пари Сен Жермен Хатем Бен Арфа, който след 30-и юни става свободен сътрудник, оповестява уеб сайтът Le10sport.com.

Самият футболист избира да остане във Франция или вероятно да премине в испанското състезание и декларира, че офертите от тези две шампионати ще бъдат с приоритет за него.

Ясно е, че оферти към 31-годишния плеймейкър са създали Рубин (Казан), Динамо (Киев), Тигрес (Мексико), Фламенго (Бразилия), както и турските Фенербахче и Бешикташ. Още шест тима наблюдават обстановката и са провели посредством медиатори неофициални диалози, с цел да схванат в какви граници са финансовите искания на футболиста. Говори се, че това са Лион, Рен от френската Лига 1, както и испанските Бетис, Севиля, Валенсия и Виляреал.

16/05/18 - Entrainement au Parc des Princes devant les enfants de la @FondationPSG 1/2 pic.twitter.com/5izvsWd9Iu
— Hatem BEN ARFA (@HatemBENARFAn) May 17, 2018
" Ако би трябвало да предпочитам, Франция и Испания са приоритет за мене, само че клубовете от тези две шампионати просто опипват почвата. А тимовете от Източна Европа и Южна Америка изпратиха писма с обезпечен интерес и някои финансови детайлности, които няма по какъв начин да не взема под внимание”, сподели Бен Арфа.

Полузащитникът си потегля като свободен сътрудник, откакто Пари Сен Жермен съвсем не разчиташе на него през тази година. Заплатата му в ПСЖ беше 6 милиона евро и самият той дълго се колебаеше дали да възобнови контракта за по-малко пари и да остане без да играе или да търси нови разновидности. Общо за клуба от френската столица той има 32 мача във всички шампионати с 4 гола и 7 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР