Помощниците на напусналия Берое Петър Колев продължават да се водят

...
Помощниците на напусналия Берое Петър Колев продължават да се водят
Коментари Харесай

Какво се случва в Берое? Хубчев тренира отбора без договор, страрият щаб гледа отстрани

Помощниците на напусналия Берое Петър Колев не престават да се водят на работа в клуба, написа zara-live. Става въпрос за Стоян Ставрев и Емануил Луканов, който към момента не са разтрогнали договорите със " заралии " и не престават да се явяват на работа, като гледат подготвителния развой в профил.

В същото време заниманията се водят от оповестения за нов ментор Петър Хубчев, който обаче към момента няма подписан контракт с клуба. За момента няма информация докога ще продължава това аматьорско отношение в клуб, който е с дългогодишна футболна история. Още повече че първия мач от efbet Лига чука на вратата. На 20 февруари " заралии " гостуват на Царско село и в случай че до тогава обстановката в клуба не се възстановява, може да се стигне до много комична обстановка.

В момента в клуба с Про лиценз са кондиционният треньор Пламен Липенски и спортният шеф Ивко Ганчев. Някой всред двамата ще би трябвало да седи на пейката за срещата с " царете ". Петър Хубчев пък ще дава упътвания от трибуните, а щабът на някогашният ментор Петър Колев малко настрана от него също ще следят мача, защото се водят на работа.

Дано обаче управлението, което и да е то (ново, старо) да подреди нещата в един от най-старите клубове в България и тази подигравка с треньори, личен състав и почитатели най-сетне да завърши.
`Какво

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР