Помощник-треньорът на Витоша Бистрица Росек Кирилов заяви, че със сигурност

...
Помощник-треньорът на Витоша Бистрица Росек Кирилов заяви, че със сигурност
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Със сигурност ще объркаме нечии сметки, но дано оправим нашите

Помощник-треньорът на Витоша Бистрица Росек Кирилов съобщи, че сигурно „ тигрите “ ще объркат нечии сметки в шампионата. Той обаче изрази очакванията си новакът в елита да оправи своите.

Кирилов даде особено изявление за предаването на DIEMA SPORT „ Преди кръга “, където приказва и за идния мач с Черно море от 29-ия плеойфен кръг. Срещата е на стадион „ Тича “ на 13 април, петък, от 17.30 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, GONG PLAY, NOVA SPORT и по Дарик радио.

„ Нашия тим продължава да се бори, ще се борим във всеки мач, ще търсим успеха без значение от резултатите. Последните шест мача имаме 4 равни и две загуби. Надявам се най-после да имаме и доза късмет, само че той въпреки всичко в нас самите и би трябвало да си го спечелим “, стартира Росен Кирилов.

„ Работим общо с Костадин Ангелов, разделяме си работата. Доста рутиниран треньор. Вече 15-ина годни е треньор има много информация. Следи новите неща във футбола. Треньор с съвременно виждане за футбола. Треньор, от който може да се научи нещо “, продължи Кирилов.

Запитан кое е по-трудно да е треньор или състезател, Кирилов изясни: „ И в двата случая мъчно. И вътре е мъчно, и вън е мъчно. Преживяваш нещата, искаш да промениш нещо, само че не успяваш “.

В идния 29-и плейофен кръг на Група А от втората осмица, Витоша гостува на Черно море. За този противник, експертът изясни: „ Тепърва Илиан Илиев гради нов тим, има седем-осем нови. Играят нерешително. Но имат положителни футболисти и са тим, който се пробва да играе футбол със задържане на топката, флангови офанзиви. Чака ни сложен мач. Всеки мач излизаме за победа. Със сигурност ще объркаме на някого сметките, само че нека оправим нашите “.

„ Витоша е бързо напредващ дребен клуб. Развиваме се с бързи темпове. Трябва да имаме мощен колектив. Сплав от младост и опит. Да вървим дружно и най-после да се спасим със мощен дух и колектив “.

„ Не съм мислил, за какво да не стана старши треньор? Мисля, че би трябвало да се минат всички равнища с цел да се натрупа нужния опит. Много е огромна разликата да си бил футболист и незабавно да станеш старши треньор. Нужно е време да натрупаш опит “, приключи Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР