Помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов смята, че отборът е свършил

...
Помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов смята, че отборът е свършил
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Кондиционно "Левски" е много по-добре от есента


Помощник-треньорът на " Левски " Цанко Цветанов счита, че тимът е приключил добра работа на лагера в Турция и кондиционно се е развил по-добре от есента.

Той приказва при завръщането на " сините " от предварителен лагер, защото Станимир Стоилов не пожела да застане пред публицистите поради проблеми с гласа.

Снимка: Lap.bg


" Мисля, че свършихме доста добра работа. Направихме една добра подготовка. Мога да кажа, че нашият тим кондиционно се е развил и е доста по-добре от есента. Има какво да построяваме още в игрови проект, във взаимовръзки. Все отново пристигнаха нови хора, само че като цяло сме удовлетворени от подготовката. ", сподели Цветанов и благодари на почитателите за акцията с виртуалните билети.

Снимка: Lap.bg


" Доволни сме от всички играчи на " Левски ", които съумяха или извършиха огромна част от условията, които имахме към тях. Надявам се, че ритъмът, който показахме в контролите, нашият тим ще го покаже и в шампионата. "

" Най-трудно е да се материализират напъните на целия тим. Затова и във футбола се заплащат по-големи пари за атакуващите футболисти. Мисля, че направихме една добра основа и оттук нататък с тази основа нашият тим да се развива и да стартира да приключва офанзивите и обстановките, които основава. ", сподели още той.

На лагера в Турция " Левски " записа 1 победа, 4 равенства и 1 загуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР