Помощник-треньорът на Хосе Луис Ачиари в Берое – Алехандро Сагерас,

...
Помощник-треньорът на Хосе Луис Ачиари в Берое – Алехандро Сагерас,
Коментари Харесай

Помощник-треньорът на Берое: Изграждаме отбор, който да е на високо ниво

Помощник-треньорът на Хосе Луис Ачиари в Берое – Алехандро Сагерас, приказва след загубата с 0:3 от ЦСКА на " Васил Левски ". Той съобщи, че сега тимът се построява, с цел да бъде на високо равнище. 

„ Работим, с цел да се подобрим с новите зимни попълнения. Фокусирани сме върху груповата и самостоятелната игра. Със сигурност аленият картон ни обърка проектите. Анализирахме доста добре противниковия тим, само че в 17-ата минута всичко се промени. Не сме мислили, че няма да допуснем гол, само че работихме по този начин, че да можем да обърнем, даже ранен гол “, стартира Сагерас.

„ Играхме добре над 73 минути и като еднакъв с еднакъв с доста мощен тим. Завръщането на треньора на скамейката ще е положително, само че той цялата седмица работи с играчите, с цел да им изясни по какъв начин да се представим по най-хубавия метод. Отборът основава обстановки пред противниковата врата, би трябвало да стартираме и да ги вкарваме “, продължи той.

„ Франсиско Сагардия пристигна, с цел да ни помогне, ще свърши доста неща сигурно. Може да играе 90 минути, както всички футболисти в Берое, се приготвя, с цел да играе цялостни 90 минути. Ние сме Берое Стара Загора и сме един тим, който се приготвя и построява, с цел да е на високо равнище “, приключи Алехандро Сагерас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР