Помощ, жена ми е луда! е една от популярните комедии

...
Помощ, жена ми е луда! е една от популярните комедии
Коментари Харесай

Христо Гърбов в Помощ, жена ми е луда! тази вечер на варненска сцена

" Помощ, жена ми е луда! " е една от известните комедии на актуалния френски драматург Жил Барбелен. Тя ще се играе довечера във Варна, от 19 часа, зала 1 на Фестивален и конгресен център, припомня Moreto.net.

В постановката на Орлин Дяков вземат участие артистите Христо Гърбов, Борислав Вежинов, Антония Чепарова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Тихомир Благоев, Иля Пепеланов, Яна Стефанова-Хернани.

Френската комедия разказва фамилните и служебни връзки на началник на корпорация, които основават безкрайни комични положения. " Помощ, жена ми е луда " - този зов на основния воин Жюлиен Валадие може да прозвучи и по този начин " Помощ, объркаха живота ми! ".

И по какъв начин няма да го объркат, когато е обграден от прекомерно свадлива жена, от изкусителни секретарки, от кадърен, само че прекомерно " гальовен " счетоводител и ред други атрактивни екземпляри, които забъркват водопад от пъклен смешни и занимателни обстановки в всекидневието на компанията. И горкият Жюлиен би трябвало да ги оправя. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР