Помориец се самопровъзгласи за собственик на част от ул. Ропотамо“,

...
Помориец се самопровъзгласи за собственик на част от ул. Ропотамо“,
Коментари Харесай

Мъж се обяви за собственик на улица, поставя скоби на нарушители

Помориец се самопровъзгласи за притежател на част от ул. „ Ропотамо “, до комплекс „ Бриз “ и слага скоби на всеки, който спре пред кооперацията му. За случая ни алармира един от последните „ арестувани “ – 72-годишният Илия И., който през вчерашния ден, към 11 часа е останал заинтригуван от метода, по който намерил „ Форда “-си.

Той е локален гражданин, познава чудесно града и незабавно се е усетил, че нито имат право да му постановат ограничавания на това място, нито скобите на Общината наподобяват по този метод.

Илия е подал неотложно сигнал на телефон 112.

Междувременно се появил и индивидът, който закопчал колата му.

Той му обяснил, че е спрял в непознат парцел, оповестил, че улицата е персонална негова собственост и в случай че водачът желае автомобилът му да бъде освободен, трябвало да си заплати, заяви Флагман.

До конкретизиране за сумата не се стигнало, защото на мястото пристигнали полицейски чиновници и с това посекли бизнес проектите на помориеца.

Той неотложно е отведен в районно управление (на МВР) Поморие, където са му формирани няколко акта, в това число и за безчинство. За случая е известена и Община Поморие, откъдето също ще вземат ограничения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР