Поморие прави първия общински къмпинг по Южното Черноморие. Предложението на

...
Поморие прави първия общински къмпинг по Южното Черноморие. Предложението на
Коментари Харесай

Решено: Поморие ще прави общински къмпинг

Поморие прави първия общински къмпинг по Южното Черноморие. Предложението на кмета Иван Алексиев беше позитивно гласувано по време на днешното постоянно съвещание на локалния парламент.
 
„ Надяваме се, че още това лято ще успеем да отворим къмпинга. Предстои да съгласуваме някои неща – създаване на нужната инфраструктура, обезпечаване на вода, ток, интернет. Ако не е успеем тази година, то идващото лято сигурно ще имаме работещ къмпинг “, сподели Алексиев пред Дарик.
 
 Поморие
От общината към момента не са пресметнали изцяло какъв брой тъкмо ще коства построяването на къмпинга. Инвестицията обаче ще се възвърне в идващите няколко години, счита Алексиев.
 
„ Край Поморие има още един работещ къмпинг - Ахелой . Той обаче е частен, а терените на някогашния към този момент „ Европа “, са застроени. Това е опция, която общината не трябва да изпуска. Много туристи все по-често търсят опция на обичайното настаняване в хотели и квартири “, сподели още Алексиев.
 
Общинският къмпинг на Поморие ще дава терени за разполагането на кемпери и каравани. За задачата ще се употребява общински парцел в местността " Косата ", където и в този момент има съществуващи бунгала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР