Помня колко разочаровани бяха от ГЕРБ, че ПП не са

...
Помня колко разочаровани бяха от ГЕРБ, че ПП не са
Коментари Харесай

Атанасов: Опасявам се, че ако има трети мандат, той ще отиде при ДПС

" Помня какъв брой разочаровани бяха от ГЕРБ, че Политическа партия не са отишли на срещата с тях. Може би в действителност беше тактическа неточност, Народното събрание е мястото да се приказва. Но в този момент ще ги запитвам за какво през вчерашния ден не пристигнаха на срещата с господи Денков ", съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.

" Аз не съм юрист на Политическа партия, ние сме споделили, че ще дадем поддръжка, а обезпечаването на гласове е тяхна работа. На първо място това е задача на претендента за министър-председател. Господин Денков е диалогичен човек, с политически опит, уповавам се, че той има проект и, че това е било премислено деликатно, би трябвало да се направи изпитание. За да се движим напред е добре България да се ръководи от реформаторските сили ", счита Атанасов.

Изключително обезпокоен съм от държанието на " хартиената коалиция ", които не чуват никакви причини и аз се притеснявам от фалшификации ", сподели Атанасов във връзка Изборния кодекс и напомни записа, който пусна в пленарна зала.

" Това гледище да се махне машинното гласоподаване на мен ми наподобява на опит за подправяне на изборните резултати ", сподели още Атанасов.

" Ние си даваме сметка, че сред 60 и 70% желаят политическа непоклатимост, желаят да се направи държавно управление. Това значи, че към този момент може да се загърби тематиката за Изборния кодекс и да се върнем към него в по-спокойна конюнктура. Не приказвам единствено за Българска социалистическа партия, а даже и за ГЕРБ, тъй като те са най-голямата политическа мощ, с цел да може да се сътвори устойчиво държавно управление отпред с реформаторските сили, тези неща би трябвало да се обсъдят. Подкрепата в политиката не се носи на тепсия, тя се търси ", разяснява той.

  " Имам възприятието, че в тази пленарна зала прехвърчат светкавици. Толкова завист се лее от всички страни, тя е тежко контрапродуктивна, а сме пратени там от хората да намираме съгласие ", призна Атанасов. 

" Най-важният въпрос за страната през днешния ден е излъчването на държавно управление ", сподели той.

" Не чакайте да ви кажа ние ще отидем да се помолим на ГЕРБ. Няма да ви кажа такова нещо. Но моята прогноза е, че в случай че има трети мандат той ще отиде при Движение за права и свободи, което за мен е доста притеснително, че ще се получи като държавното управление на " Беров ", което постави началото на корупционните модели ", съобщи Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР