Помните ли Зара от първия сезон на Биг Брадър`?! Бившата

...
Помните ли Зара от първия сезон на Биг Брадър`?! Бившата
Коментари Харесай

Зара от Биг Брадър показа бременно коремче

Помните ли Зара от първия сезон на " Биг Брадър`?! Бившата държанка на Васил Божков и Христо Сираков разгласи сензационна вест. Зара се похвали, че е бременна и сподели големия си стомах в обществените мрежи. 

Зара, която прави секс с Найден под зоркото око на камерите на " Биг Брадър ", е в 38 седмица и с неспокойствие чака появяването на първото си дете. 

В последните години за Зара не се знае доста, защото живее в Дубай. Тя има зад тила си бракоразвод с австралийския състезател Ерик Уотсън, само че след него не остана сама.

От известно време Зара се показва в мрежата с нова фамилия – Лахиф. Запознати издават, че тя отново е предходна под венчило, въпреки че не го е обявила обществено. Говори се, че настоящият й младоженец още веднъж е състезател – ръгбиста Макс Лахиф.

Новината за щастливото събитие бе обявена персонално от Зара в нейния профил в Инстаграм. Тя го направи на британски език, което озадачи огромна част от почитателите й в България. Тя издаде още, че бебето ще бъде момче. Брадърката към този момент приема поздравления за най-ваканото събитие в живота си.Ивайла Бакалова и Диляна Попова първи се разписаха с поздрави към бъдещата мама.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР