Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът

...
Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът
Коментари Харесай

След дълго отсъствие Миглена Ангелова се появи, за да размаже родна "звезда": Имаш остри психологически проблеми!

Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът е да. А и кой може да не помни госпожа " Искрено и персонално ", която единствено с появяването си в някое телевизионно студио, дава мотиви за дълги разногласия и полемики...

Миглена не се беше появявала много време в общественото пространство, само че не, тъй като няма какво да каже - сходно нещо е невероятно, а тъй като постоянно я няма у нас. Тя прекарва много време във Франция, където живеят дъщерите й и е влюбена в Париж.

Днес обаче Ангелова се върна в медиите, тъй като разяснява един от най-наболелите проблеми у нас, а точно шофирането на известни персони в несъответстващо положение. То не бяха началник Андре Токев, княгиня Калина, Явор Бахаров, Белослава, а оня ден и чалгарката Диона. На която Миглена съобщи, че има остри психически проблеми.

" Така е. И съгласно мен, която съм виждала доста такива хора, няма прочут човек без съществени психологични отклонения. До огромна степен за това им положение способства фактът, че се считат за велики и недосегаеми. Прави чест на полицията, че ги арестува, а не ги пуска, единствено тъй като са им давали муцуните по малкия екран ", отсече Ангелова.

Тя призна също, че й се е случвало да бъде спряна за превишена скорост, само че персонално е упорствала за санкция, с цел да не се вземе и тя за някоя " звЕзда " и да изкука.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Андре Токев Диона Миглена Ангелова белослава княгиня Калина Явор Бахаров Франция Париж чалгарка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР