Помните ли Сара Пейлин, бившият губернатор на Аляска и кандидат

...
Помните ли Сара Пейлин, бившият губернатор на Аляска и кандидат
Коментари Харесай

Карикатурата Сара Пейлин: Ще ме ваксинират само мъртва!

Помните ли Сара Пейлин, някогашният губернатор на Аляска и претендент за вицепрезидент на Съединени американски щати в двойка с починалия Джон Маккейн? Шармантната лелка, която за една предизборна акция стана обект на толкоз вицове и насмешки поради плиткоумието си, че да й стигнат за два мандата, продължава да твори идиотщини и надалеч от огромната политика.

След като предходната седмица Сара даде три позитивни проби за ковид, папараци я изловиха да се разхожда свободно тези дни из Манхатън и два пъти да се храни в заведения. Пейлин първо се отбила в италиански ресторант. Персоналът обаче я настанил на открито, защото тя не е имунизирана. Там 57-годишната Пейлин седяла на маса за петима вътре в ресторанта и била без маска.



Миналата събота пък два дни преди пробата й за ковид да се окаже позитивен, тя била още веднъж на ресторант, само че не на външни маси макар експлицитната възбрана за допускане на хора без ваксина в затворени пространства.

Пейлин е видна антиваксърка, която твърди, ще даде да я ваксинират " единствено мъртва ", въпреки че тогава надали някой ще тръгне да я боде. И твърди, че е подготвена да пази децата си с оръжие, в случай че някой се опита да ги имунизира. Републиканката изкара ковид много тежко предишния март и в този момент го е пипнала още веднъж.

Бившата вицемис Аляска Пейлин е обществено и политически извънредно консервативна. Тя е майка на 5 деца и е измежду най-големите съперници на аборта в Съединени американски щати. Това се укрепва от обстоятелството, че петото й дете страда от синдром на Даун, а щерка й е самотна майка - тийнейджърка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР