Помните ли певицата от зората на форка - Таня Боева?

...
Помните ли певицата от зората на форка - Таня Боева?
Коментари Харесай

Помните ли Таня Боева: Няма да повярвате кой е новият й мъж! (певицата разказа и за ужаса в миналото й)

Помните ли певицата от зората на форка - Таня Боева? Сред най-обсъжданите за нея тематики беше тази с интервенцията на лицето й, в частност носа, само че има други, надалеч по-значими неща, за които тя напомни през днешния ден. А точно ужаса от предходния й брак и загубата на доста нейни близки хора, най-тежката от които, на детето й.

Знаем, че Боева изгуби второто си дете преди години, което я срина изцяло. Паралелно с това обаче тя не можеше да разчита на поддръжката на мъжа си, тъй като той я малтретирал физически и душевен, както разкри след това. Имаше и закани за кариерата и персонално за нея, отправени от трети лица след развода й.

" През доста компликации и болежка прекосих, само че съумях да оцелея и мисля, че през днешния ден съм доста по-силна. Да изгубиш детето си е най-зловещото и трудно нещо, само че аз изгубих и татко си, баба си и доста свои родственици, което ме накара задълго да се затворя в себе си. Благодарна съм, че Бог реши да ми даде още веднъж благополучие като ме срещна с индивида, който е до мен в този момент ", споделя с усмивка Таня Боева.

Двамата с новата й половинка са дружно от месеци и той е прочут с специалността си в обществото. Тя обаче е безапелационна, че за момента няма да издава самоличността му, с цел да не провокира обществен сеир и с цел да попречи на медиите да ги " раздерат ".

" Искаш ли да запазиш любовта си непокътната, хвани я надалеч от хорските учи и очи ", заключва Таня Боева.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР