Помните ли Пепа Секса? Култовата поп фолк легенда, която преди

...
Помните ли Пепа Секса? Култовата поп фолк легенда, която преди
Коментари Харесай

Помните ли ретро звездата Пепа? Днес е съвсем друга жена

Помните ли Пепа Секса? Култовата поп фолк легенда, която преди години отвя всички с песента си " Синя прашка ". От тогава до през днешния ден минават цели 18 години, през които тя остана надалеч от светлините на прожекторите и славата.

И макар че беше известна с прозвището " Секса ", изпълнителката признава, че няма нищо срещу да я дефинират по този начин.

" Просто с годините, когато към този момент издадох музика и в Сърбия, станах Пепа Петрова и оттова бавно започнаха да го отсяват, а и дребната порасна… Не че й пука, тя е супер отворен човек, образован, само че то си отшумя с времето. Може би по-млада по-сексапилна, в този момент към този момент единствено сексапилна ", сподели брюнетката пред Нова тв.

Днес Пепа към този момент е напълно друга жена, която си изкарва прехраната в чужбина, където е дружно с щерка си. След тежък интервал в живота си и меланхолия, безусловно за две седмици е взела решение да напусне страната.

" Живея в Швейцария поради бъдещото обучение на моето дете ", показа тя. 

" Спечелих много пари преди време. Никой не е разчитал на възнаграждения или на заплата, ние сме взимали " на черно ", тъй като контракти за певици нямаше. По 15, по 20, по 30 лв. на ръка на вечер хонорар. А другояче бяхме от 13 до 15 индивида оркестър и беше в действителност жива музика. Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лв. на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили продължавахме, и там пари… И ние не знаехме към този момент какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих. Години си ме храни и в този момент си ме храни, където изляза постоянно с нея ми се радват.  Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, само че по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили защо ли не ", спомня си звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР