Помните ли, когато през януари 2016 г. , като му

...
Помните ли, когато през януари 2016 г. , като му
Коментари Харесай

Помните ли жената, която осинови умиращо от глад дете? Днес тя СПАСИ друго момченце

Помните ли, когато през януари 2016 година, като му даде името Хоуп? Снимката, на която тя дава вода на кльощавото дете, обиколи света и разплакаха доста хора. Оттогава Аня е избавила доста деца и всекидневно се пробва да увеличи осведомеността за казуса с магьосничеството.

 43-годишната дама, която работи за организацията " Земя на вярата ", която, оповестени за " вещици " се погрижи за друго момченце, намерено голо в и изоставено в храстите от нейна колежка. Аня изяснява, че коронавирусът в Нигерия е нараснал броя на случаите, в които децата са упрекнати, че са вещици и заради тази причина са изоставени от родителите си.

" Детето, което намерихме голо, измъчвано и захвърлено в храстите, прекара цели 10 дни в болница. Рентгеновите фотоси демонстрираха какъв брой грубо е било бито. За жал, през последните месеци всички ние наблюдаваме тревожно нарастване на нечовешко принуждение над деца, упрекнати в магьосничество заради пандемията. Самопровъзгласилите се пастори и по този начин наречените " вещици " настояват, че децата " вещици " са донесли ковид в Нигерия. Кога ще спре това безумство? Все още не знаем доста за детето, само че му даваме цялата си обич. Понякога го боли толкоз доста, че плаче по цяла нощ. Друг път се смее и наподобява, че се усъвършенства. Променя се от ден дневно. ", споделя Лоувен.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР