Помните ли какви изпълнения правеше Зара в Биг Брадър преди

...
Помните ли какви изпълнения правеше Зара в Биг Брадър преди
Коментари Харесай

Зара от Биг Брадър заприлича на мъж

Помните ли какви осъществявания правеше Зара в " Биг Брадър " преди години? Именно с присъединяване си в риалити формата Светлозара Димитрова, както е цялото й име, доби известност. Ако я видите към днешна дата обаче, надали ще повярвате на очите си.

През годините брюнетката доста се промени. Започна да спортува интензивно, извая супер фигура, само че в последно време очевидно е попрекалила, тъй като напряко не наподобява на себе си.. Дори я бъркат с мъж, тъй като доста е загрубяла.



Една от огромните любови на към този момент починалия Христо Сираков, живее от години зад граница, където се е отдала на фитнеса, а дали и какъв брой е прекалила, оставяме на вас да прецените. И да, тялото й е все по този начин изкусително, само че лицето й изплаши мнозина.

" Не можем да я познаем. Да, правилно е, че в никакъв случай не е имала кукленска красота, само че беше къде-къде по-нежна и чаровна. Сега все едно някакво момче ме гледа от фотосите й. Едва ли фитнесът е повода за това, в случай че не взима типично " мъжки " вещества. Пък кой знае, може да е решила да минава от другия бряг ", пишат по-дръзките консуматори в обществените мрежи.

Припомняме, че Зара беше омъжена за австралиец, само че двамата от дълго време се разведоха, а в този момент тя живее в Дубай.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР