Помните ли филма Срок за влюбване“? В него имам един

...
Помните ли филма Срок за влюбване“? В него имам един
Коментари Харесай

Love Beauty and Planet - козметика с кауза!

Помните ли кино лентата „ Срок за влюбване “? В него имам един обичан миг, в който Сандра Бълок споделя на Хю Грант: „ Имам потребност от дела! “, а Хю дава отговор: „ Самата ти си идея! “ (не изтъквам буквално, само че схванахте идеята).

Имам възприятието, че светът ми е построен от дела, които му придават смисъл. Не зная, девойки, просто не си представям да преминавам през живота, водена от мисли единствено за себе си.  И популярност богу, не съм сама.



Искрено се зарадвах, когато разбрах, че Unilever пуска на пазара нова козметична серия  продукти наречени. Мисията, зад която застава марката, е, че хубостта и въздействието, което оставя тя в околната среда, са два неразривно свързани детайла. Много постоянно процесът на основаване на козметиката и нейните опаковки се отразява неблагоприятно на околната среда. Тази щета и грижата за планетата мотивират Love Beauty & Planet да прави нещата по малко по-различен метод. През безусловно целия цикъл на основаване на продукта компанията се грижи (освен за хубостта на хората) и за околната среда.

Дори единствено това е задоволително, с цел да опитам новата серия на Unilever, само че това, което в действителност ме завоюва, е, че продуктите от серията Love Beauty and Planet са напълно веган, от натурални съставки, извлечени по натурален метод, с деликатни и пречистени аромати. Козметиката им не съдържа парабени, силикони, оцветители и сулфати.



Аз съм от хората, които са способни да изпълнят колата си със стъклени бутилки и да пропътуват половината град, с цел да намерят кофа за разделно събиране. Това е и повода да оценя надълбоко усилието, което Unilever са създали, с цел да основат продуктите си в 100% рециклирани и рециклируеми опаковки и с биоразградима формула. Вярвам, че от ден на ден във всички сфери на производството би трябвало да осъзнават отговорността, която носят – както за здравето и хубостта на своите клиенти, по този начин и за опазването на околната среда.



За мен съвършените козметични артикули са тези, които са формирани от допустимо най-вече естествени съставки. Брандът Love Beauty and Planet и другите му серии употребяват съставки и екстракти от целия свят – цвят от българската маслодайна, масло от мурумуру от Амазония, мимоза от Мароко, масло от ший и сандалово дърво от Австралия, ветивер, чаено дърво, иланг-иланг и други.



Продуктите за коса и тяло са предопределени за всички, които ценят хубостта, които са обществено виновни и търсят екологични артикули, които да удовлетворят всекидневните им потребности .

С поддръжката на Unilever 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР