Помните ли една от най-прекрасните романтични комедии Наистина любов“? А

...
Помните ли една от най-прекрасните романтични комедии Наистина любов“? А
Коментари Харесай

Седем начина да се справиш с несподелената любов

Помните ли една от най-прекрасните сантиментални комедии „ Наистина обич “? А помните ли цитата на 11-годишния Сам: „ Има ли по-голяма мъка от това да си влюбен? “

via GIPHY

Единствената по-голяма мъка е несподелената обич. Всяка от нас го е преживявала най-малко един път, по тази причина няма да си губим времето в пояснения какъв брой е неприятно. Вместо това ще ти предложим седем дребни стъпки, с които да се почувстваш по-добре и да продължиш напред.

Приеми отхвърлянето

Нищо няма да постигнеш до момента в който отказваш да приемеш истината. Примири се, че тази обич няма да я бъде, вие няма да бъдете дружно и просто продължи напред. В началото ще е мъчно, само че първата крачка е тъкмо тази – приеми истината. Той не те обича.

Позволи си да скърбиш

Неминуемо отхвърлянето ще те натъжи. Не потискай възприятията си, разреши си да скърбиш, не е нужно да се разхождаш с подправена усмивка на всички места. Осъзнаването на несподелената обич е като края на една връзка – лишава известно време да се възстановиш.

via GIPHY

Не се обвинявай

Внимавай да не се подхлъзнеш в тази посока. Ако той не дава отговор на възприятията ти, виновността не е в теб и няма по какъв начин да бъде. Изобщо виновност няма! Може той да търси друго или да не търси нищо, или просто да няма тръпка сред вас. Никой не е отговорен за това, просто по този начин е трябвало да стане.

Спри да го следиш във Facebook

Не му звъни, не му пиши, не проверявай какво преви през половин час. Колкото и да е елементарно да следиш всяка негова крачка онлайн, това единствено ти вреди. Умишлено сама ограничи информацията, която искаш да научаваш за него и последователно ще го забравиш.

via GIPHY

Промени нещо

Промени рутината си, запиши се на спорт, започни да излизаш с разнообразни хора, смени прическата си или даже дрешника си...излез от зоната си на комфорт. Това ще те разсее от мислите за него и по-лесно ще преодолееш тъгата си.

Спри да го идеализираш

Когато сме влюбени имаме тази податливост – слагаме го на фундамент, не виждаме нито един минус в другия човек, одобряваме го за самобитен Бог. А той не е. Ако би трябвало направи си лист с всичките му неприятни качества, които биха те отблъснали в случай че си с него. Ще се изненадаш какъв брой бързо ще го разлюбиш.

Върни се в играта

Може да ти се коства, че няма да обичаш отново по същия метод или че никой не е като него, може просто да не си подготвена за нова обич. Игнорирай всичко това и излез с нов мъж, дай късмет на оня симпатяга, който се пробва да те предложения на среща към този момент втори месец. Върни се в играта и бързо ще забравиш провалянето. Успех:)

via GIPHY

И още за мъката на любовта:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР