Полякът Матеуш Ейсмонт прибави трета титла в колекцията си трофеи

...
Полякът Матеуш Ейсмонт прибави трета титла в колекцията си трофеи
Коментари Харесай

Матеуш Ейсмонт извоюва трета титла в Интерактив тенис

Полякът Матеуш Ейсмонт прибави трета купа в сбирката си титли от шампионатите на Интерактив тенис. В Десетия вечерен шампионат, който се игра в Търговска колегия Бароко, той завоюва купата при напредналите и си обезпечи място във финалите на лигата за осемте най-хубави през годината.

Матеуш влезе в 10 Night Tour 500 | Barocco като любимец след купите си в Деветия вечерен шампионат през септември и в Sofia Masters 1000 през ноември. Той играе в Интерактив тенис от септември и от този момент има 14 победи от 14 срещи. В схемата на Десетия вечерен шампионат бяха някои от най-хубавите играчи на лигата, а равнището беше като за мастърс. Въпреки това полякът не даде доста шансове на съперниците си. Само на полуфинала Иван Златков беше на крачка от огромната изненада, само че не му доближи шанс и отстъпи с 10:5 в решаващия тайбрек сет. Във финала Ейсмонт изигра най-силния си мач и завоюва изрично против Саркис Харалампиев с 4:0, 4:0. Всички участници в шампионата получиха награди и ваучери от сътрудниците на ИТЛ – дарове от БОРН – препарати от Германия и енергийни гелчета от MelliGel.

След края на Десетия вечерен шампионат станаха ясни осемте най-хубави в Интерактив тенис за годината, които се класират за финалния мастърс. ITL Finals 2021 стартира на 5 декември в MG Tennis Club.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР