Полузащитникът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че иска

...
Полузащитникът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че иска
Коментари Харесай

Халф на ПСЖ иска да завърши кариерата си в родния си клуб

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че желае да се завърне в родния си Реал Сарагоса преди да приключи неговата спортна кариера. През предишното лято испанецът напусна Манчестър Юнайтед, с цел да укрепи ПСЖ, където до момента има 11 мача като титуляр и нови седем като запаса във всички съревнования.

Ерера разкри желанието си пред френски медии, че желае да печели титли с френския гранд, само че също по този начин отсече, че желае да се завърне в Сарагоса до края на футболния си интервал като състезател. „ Надявам се да се насладя на престоя си в Париж, да печеля трофеи, защото играя с някои от най-хубавите футболисти в света. Един ден също по този начин желая да се завърна вкъщи, където е Сарагоса. Голям щастливец съм да играл в огромен клуб като Атлетик Билбао, където се любувах на философията, която е фантастична, само че желая един ден да играя в Сарагоса, защото това е тимът, който поддържам от дете”, сподели Ерера пред Hoy Jugamos En Casa.

„ Все още проследявам изявите на тима и ще го върша до края на живота си – дъщерите ми също. Винаги съм играл за моите тимове на най-много от своите благоприятни условия и постоянно съм ги подкрепял, само че моят тим е Сарагоса”, добави халфът.

Ерера играе за Сарагоса сред 2009-а и 2011-а година, след което минава на „ Сан Мамес”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР