Полузащитникът на Монтана Емануил Личев не успя да се възстанови

...
Полузащитникът на Монтана Емануил Личев не успя да се възстанови
Коментари Харесай

Личев аут за Ловеч, Кондев води временно Монтана

Полузащитникът на Монтана Емануил Личев не съумя да се възвърне от контузията на кръста и отпадна от групата за гостуването на Литекс. В нея не попадна и Борислав Дамянов, който към момента не е подготвен за игра след претърпяна интервенция на коляното. Отборът направи последна подготовка на клубната си база през днешния ден преди обяд и в ранния след обяд потегля за Тетевен.

В клубния рейс ще се качат 19 футболисти, като един от тях ще отпадне директно преди мача. Напътствия на футболистите край тъчлинията на стадион „ Георги Бенковски “ в Тетевен ще дава Светлан Кондев, който ще бъде вписан в тимовия лист като старши треньор. Той ще остане на поста краткотрайно, до избора на заместител на подалия оставка Антони Здравков. Кондев върна в групата Стефан Каменов, който се чака да стартира в титулярния състав.

Групата на Монтана за мача с Литекс:  

вратари: Петър Л. Петров, Петър Д. Петров 

бранители: Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Михаил Минков, Иван-Йоанис Атанатос, Петко Ганев; 

полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Димитър Пройчев, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Румен Георгиев, Тони Иванов, Даниел Пехливанов, Аджи Бентабал. старши треньор: Светлан Кондев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР