Полузащитникът на Милан Исмаел Бенасер е със сериозна контузия в

...
Полузащитникът на Милан Исмаел Бенасер е със сериозна контузия в
Коментари Харесай

Лоши новини за Милан: Бенасер аут за месеци

Полузащитникът на Милан Исмаел Бенасер е със сериозна травма в коляното и ще пропусна остатъка от сезона, а най-вероятно и лятната подготовка на отбора. Алжирецът е минал прегледи тази заран, които са посочили, че той има увреждане на хрущяла на дясното коляно и ще би трябвало да претърпи артроскопия, която ще го извади от терена най-малко за няколко месеца. 
 Интер пречупи Милан с стремително начало в дербито и се приближи до финала в Истанбул Интер пречупи Милан с стремително начало в дербито и се приближи до финала в Истанбул
25-годишният халф получи контузия още в 18-ата минута при загубата от Интер късно нощес в първи конфликт от полуфиналите в Шампионската лига сред двата отбора. Надеждите на Стефано Пиоли са, че Рафаел Леао, който също е с контузия и през вчерашния ден даже не бе в групата на “росонерите ”, ще е на линия за реванша против “нерадзурите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР