Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба вярва, че отношението към

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба вярва, че отношението към
Коментари Харесай

Погба развеселен от двойния аршин спрямо него

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба има вяра, че отношението към него е доста по-различно от това към останалите полузащитници във Висшата лига. Според французина рецензиите към него са прекомерно доста, само че това единствено го стимулира да работи още по-усърдно.

Погба: Нямам проблеми с Моуриньо

"Смешно е, тъй като хората не ми дават оценка за работата, която правя като полузащитник, а по головете и асистенциите ми ", сподели Погба пред "Скай Спортс ".

"Може да направя необикновен мач, само че в случай че не съм вкарал гол или не съм подал асистенция, хората ще кажат, че не съм направил нищо изключително. Но в случай че някой различен се показа по този метод, ще бъде необикновен и ще бъде определен за "Играч на мача ", добави Погба, който има 5 гола и 10 асистенции в 23 мача във Висшата лига през сезона.

Райола предложи Погба на ПСЖ

"Мисля, че хората ме третират по друг метод, само че нямам проблем с това. Така имам мотивацията да се усъвършенствам всяка седмица и да си слагам нови провокации. Ще се опитам да въвеждам повече и да върша повече асистенции, само че и да правя работата си в полузащита ", сподели още Погба.

В неделя Манчестър Юнайтед приема Арсенал на "Олд Трафорд "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР