Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави най-добрия си старт

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави най-добрия си старт
Коментари Харесай

Ман Юнайтед набеляза халф на Милан, ако Погба си тръгне

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави най-хубавия си старт в кариерата за „ алените дяволи “, само че клубът към този момент се приготвя за вероятно бъдеще без него и е определил като негов евентуален заместител халфа на Милан Франк Кесие.

На Погба му остава по-малко от година от сегашния му контракт и, макар че предходната седмица се появиха информации, че той към момента може да бъде уверен да остане на „ Олд Трафорд “ след идването на Кристиано Роналдо, към момента има сериозна вероятност французинът даси тръгне като свободен сътрудник.

24-годишният Кесие е атрактивна алтернатива за Юнайтед, защото той също има съглашение с „ росонерите “ до края на сезона. Испанският вестник „ Mundo Deportivo “ оповестява, че „ алените дяволи “ е измежду претендентите за 24-годишния котдивоарец.

❗️ Como sucedió con Wijnaldum, el PSG ahora también se ha fijado en el centrocampista del Milan Franck Kessié, que concluye contrato y está en la órbita del FC Barcelona
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo)
Кесие е главен състезател на „ Сан Сиро “ и е в основата на възраждането на Милан, което им оказа помощ да се завърнат в Шампионската лига, отбелязвайки 13 гола през предишния сезон в Серия А. Той обаче бави договарянията по отношение на нов контракт, откакто редица топ европейски клубове имат интерес към него.

Испанското издание прибавя, че и Барселона наблюдават халфа. „ Каталунците “ обаче се опасяват да не се повтори обстановката с Джорджиньо Вайналдум, който беше сигурен за „ Камп Ноу “, само че в последна сметка избра Пари Сен Жермен, които му предложиха по-голяма заплата.

В допълнение към ПСЖ и Барса, Ман Юнайтед може да се изправи против конкуренция и от страна на Ливърпул и Тотнъм, които също се интересуват от Кесие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР