Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш каза, че под ръководството

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш каза, че под ръководството
Коментари Харесай

Бруно преди финала със Сити: Този мач е много важен за нас и за това, което изграждаме

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели, че под управлението на мениджъра Ерик загар Хаг в отбора се гради нещо особено. 

Нидерландският експерт бе засипан от рецензии след провалите с 3:6 от Манчестър Сити и 0:7 от Ливърпул, само че все пак съумя да класира " алените дяволи " в топ 3 на Висшата лига, да върне мястото им в Шампионската лига и да донесе първа купа от шест години още в първия си сезон на " Олд Трафорд ". В събота Юнайтед може да добави и купата на Англия във витрината си, в случай че победи във финала първенеца Манчестър Сити. 
 Тен Хаг: Целта не е да спрем Сити за требъл, а да спечелим Купата на Англия Тен Хаг: Целта не е да спрем Сити за требъл, а да спечелим Купата на Англия
Според Фернандеш победа на " Уембли " през уикенда ще бъде катализатор за още по-големи триумфи в идващите няколко години. " Този мач е доста значим за нас и за това, което построяваме. В момента строим нещо, което виждаме, че може да бъде особено в бъдеще. Смятам, че в случай че спечелим ФА Къп, това ще ни даде спомагателна религия, че можем да имаме и по-големи цели. Искам да спечелвам титли в този клуб. Миналата година, преди да преподпиша, приказвах с управлението и заявих ясно, че желая да реализирам триумфи тук. Но желаех гаранции, че се движим в вярната посока. Мисля, че вършим стъпки в тази посока. Все още ни липсват някои неща, само че ще ги имаме скоро. Не приказвам единствено за прехвърляния, а за държание в съблекалнята като цяло. Трябват ни водачи, които през този сезон нямахме ", призна Фернандеш в изявление за Британската осведомителна организация.
 Гуардиола: Манчестър Юнайтед е друг тим в последните 4-5 месеца Гуардиола: Манчестър Юнайтед е друг тим в последните 4-5 месеца
 Според Фернандеш Тен Хаг е виновен за подобряването на отбора както в качеството на играта му, по този начин и в психическата му резистентност. 

" От началото на сезона споделям, че той изисква доста от нас. Той желае да печели и да печели всичко. Той не крие тази си упоритост и предава това на играчите. Това кара играчите да бъдат постоянно подготвени да играят на най-хубавото си равнище за него и за клуба. Високите му условия важат за всички и те би трябвало да схванат, че ние сме в огромен клуб и че сме заслужили да бъдем тук. Това промени настройката на доста хора и в този момент никой не е спокоен за мястото си ", добави още португалецът. 

Той разкри, че Тен Хаг постоянно приказва самостоятелно с играчите в тима, с цел да разбере какво мислят те и от какво се нуждаят. 

" Мисля, че това е добър метод, тъй като демонстрира почит и угриженост ", съобщи полузащитникът. Относно идния мач Фернандеш съобщи, че той и съотборниците му са наясно с опцията Манчестър Сити да направи втория в историята на британския футбол требъл от купа, Шампионска лига и купа Англия след Манчестър Юнайтед през 1999 година. Според него обаче за играчите на Юнайтед най-важно е да завоюват купата, а не да мислят какво може да реализира техният противник.
 Познай кой ще победи във финала на Шампионска лига и завоюва финален модел игрална подпора Познай кой ще победи във финала на Шампионска лига и завоюва финален модел игрална подпора
  " Знаем историята на нашия клуб и сме наясно, че почитателите ни не желаят да виждат Сити с требъла. Но за нас спечелването на трофея е най-важно. Искаме да приключим сезона по най-хубавия метод. Разбираме, че в случай че победим, Сити не може да направи требъл. Но от позиция на играчите значима е единствено успеха в идния мач, с цел да вдигнем купата и да зарадваме нашите почитатели ", приключи Бруно Фернандеш.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР