Полузащитникът на Левски Андриан Краев говори в добро настроение в

...
Полузащитникът на Левски Андриан Краев говори в добро настроение в
Коментари Харесай

Краев: Можем да победим Черна гора, не са повече от нас

Полузащитникът на Левски Андриан Краев приказва в положително въодушевление в първия ден на лагера на националния тим по футбол, който се събра за мачовете с Иран и Черна гора.

На 7-и септември в Пловдив " лъвовете " посрещат състава на Иран в другарски дуел, само че три дни по-късно в Подгорица гостуват на Черна гора. Именно втората среща може да се окаже и решаваща за по-нататъшните очаквания на България за едно от първите две места в група G на акцията.

" Обстановката е добра, въпреки че към момента не сме упражнявали дружно всички. Тъй като през вчерашния ден се събрахме. Мисля, че към този момент се познаваме почти добре всички. Очакваме да играем добре, най-много, да си развиваме, да трупаме опит и да се обиграваме като тим. И мисля, че можем да победим и в двата мача ", стартира Андриан Краев.

Но в групата Сърбия и Унгария имат по 7 точки, след тях са черногорците с 4. За тях тази среща също има съществена роля, тъй като преди този момент към този момент ще са гостували и на Литва. Българският отбор е с 2 точки и при разлика от 5 преди мача, даже и успеха може да се окаже без особена стойност за крайното класиране.

" Не съм аз индивидът, който би трябвало да разяснява дали ще бъдат опит тези мачове. Мисля, че са положителни мачове да трупаме опит, тимът да се стикова. Мисля, че това е много значимо. Смятам, че това ни оказва помощ и в моя клубен тим Левски, тъй като сме от много време дружно и се познаваме. А това е доста значимо. И в българския народен тим това ще ни бута напред, че сме млади и да се сплотим. И считам, че ни чакат едни положителни резултати ".

До момента България играеше мачовете си в Европейските квалификации в Разград, защото националния стадион " Васил Левски " не е утвърден от УЕФА поради неприятно осветяване. Сега обаче следва мач на най-новото спортно оборудване у нас – стадион " Христо Ботев " в Пловдив.

" Надявам се да има добра атмосфера, стадионът на Ботев (Пловдив) е неповторим. България ще направи своя дебют там и се надявам да дойдат колкото се може повече хора и да им върнем усмивките и да ги зарадваме с положителни резултати, да се върнат на стадиона по някакъв метод ", сподели младият полузащитник.

" Какво мисля за Черна гора? Имат класни футболисти, да. Но не мисля, че са чак толкоз повече от нас. Но по този начин се разви мача. Не мисля, че заслужавахме да загубим, тъй че имаме всички шансове да ги победим, изясни новият капитан на Левски.

В първия дуел през март, който беше и начален за акцията, приключи с проваляне за България с 0:1. Младият отбор на селекционера Младен Кърстаич можеше да стигне най-малко до точката, само че в последната секунда на дуела Стефан Савич от гостите постави крайник пред удара на Георги Русев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР