Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Парвиз Умарбаев, изрази своята

...
Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Парвиз Умарбаев, изрази своята
Коментари Харесай

Умарбаев: Дойдох във ФК ЦСКА 1948, за да печеля трофеи

Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Парвиз Умарбаев, изрази своята сериозна упоритост с фланелката на тима. Таджикистанският национал беше безапелационен, че е е пристигнал в тима, с цел да печели титли.

" Вече повече от 2 месеца съм във ФК ЦСКА 1948. Адаптацията върви добре и се усещам чудесно в тима. С оглед на положителните резултатите на отбора и атмосферата е на съвършено равнище. Дойдох в ЦСКА, с цел да спечелвам титли. Аз и целият тим ще се опитаме да побеждаваме, само че нямаме съответна цел нито в шампионата, нито за купата. Ще дадем всичко от себе си и ще забележим най-после на сезона до какви цели може да достигнем ", съобщи Умарбаев в изявление пред Nostrabet.com.

На въпрос по отношение на някогашния му ментор в Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович и актуалният Любослав Пенев халфът отговори:

" Ако би трябвало да сравня Акрапович и Любо Пенев, макар че с втория работя единствено от към 2-3 месеца, и двамата държат ужасно доста на дисциплината. Много положителни неща съм чувал за Пенев и мога да се изучавам от него. Тактически има разлика сред двамата, само че те постоянно изискват 100% от състезателите. Акрапович държеше на показване в тренировки и мачове. За него нямаше значение дали играем против водещ тим, или против по-нискоразреден - постоянно подготовката беше на най-много. Харесва ми, че дисциплината и при Пенев е на доста високо равнище. На мен това доста ми подхожда, тъй като по този начин ще се получат хубави неща. "
 Парвиз Умарбаев: Тук има високи цели и желая да ги реализира дружно с тима
Парвиз Умарбаев: Тук има високи цели и желая да ги реализира дружно с тима

Започнахме доста добре шампионата, споделя той

Умарбаев показа и персоналните си цели на този стадий от кариерата си:

" Вече съм част от ФК ЦСКА 1948 и имам контракт тук. Ще се опитам да печеля титли тук и да покажа добра игра. Според мен 27-28 е най-хубавата футболна възраст. Важно е по какъв начин си подкрепям тялото и по какъв начин се грижа за себе си. Усещам, че имам още доста години във футбола, с цел да играя на още по-добро равнище. В последните години към този момент не ми е забавно да вървя по питейни заведения. Предпочитам да упражнявам и да извозвам време със фамилията си, изключително откогато станах татко на щерка. Това са моите цели. "

Двукратният притежател на Купата на България и еднократен на Суперкупата на страната с някогашния си отбор Локомотив (Пловдив) показа и усещанията си от България, езика и родния футбол, от който е част от 2016 година насам.

" Както виждате, се пробвам да приказвам на български, да. Харесва ми доста тук. Имаше моменти, в които съм имал опция да отида в друга страна, само че оставах. Харесва ми шампионата и равнището. Хората подценяват силата на българското състезание и постоянно са ми казвали, че в Сърбия и Хърватия е по-високо равнището. Аз обаче не мисля, че шампионата тук е елементарен. Много положително е равнището на българското състезание. Харесва ми и животът, културата, а и към този момент научих езика. Има доста хубава природа в България, също. Аз съм подобен човек, който не обича да прави промени, в случай че ми подхожда обещано място, изключително откакто към този момент имам семейство ", добави Умарбаев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР