Полузащитникът на Бърнли Джак Корк защити стилът на отбора да

...
Полузащитникът на Бърнли Джак Корк защити стилът на отбора да
Коментари Харесай

Играч на Бърнли: Стилът ни прилича на този на Ливърпул и Сити

Полузащитникът на Бърнли Джак Корк отбрани стилът на тима да влиза крепко в единоборствата, правейки съпоставяне с това, което вършат Ливърпул и Манчестър Сити в такива моменти.

Бърнли се изправя в дуел против Ливърпул от четвъртия кръг на Висшата лига. Отборът на мениджъра Шон Дайш е подложен на критика постоянно поради грубия си метод на игра, в това число и от Юрген Клоп, който още помни едно жестоко влизане на състезател на "виолетовите " в краката на Джо Гомес от предишния сезон. Корк обаче не е склонен с това.

"Играем по методът, по който всички останали в лигата го вършат. Не е хубаво, когато ти лепнат етикет на недодялан тим, само че не мисля, че това е действителната обстановка ", разяснява полузащитникът.

"Ако погледнете стилът на топ тимовете като Манчестър Сити или Ливърпул, ще забележите, че те играят по същия метод без топката, когато пресират високо и се пробват да си възвърнат топката оптимално бързо. Те също са нападателни и влизат крепко, просто това не трябва отразявано по същия метод, както при нас ", приключи някогашният състезател на Суонзи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР