Полузащитникът Малик Тилман ще пропусне контролните мачове на националния отбор

...
Полузащитникът Малик Тилман ще пропусне контролните мачове на националния отбор
Коментари Харесай

Халфът на САЩ Малик Тилман отпадна за мачовете с Германия и Гана заради контузия

Полузащитникът Малик Тилман ще пропусне контролните мачове на националния тим на Съединени американски щати по футбол против Германия и Гана, защото е получил неуточнена за момента травма, заяви организация АП.

21-годишният атакуващ полузащитник, който играе чартърен от Байерн (Мюнхен) в ПСВ Айндховен, излезе наложително от терена в мача против Спарта (Ротердам), а клубните лекари към момента не са дали повече елементи.

На неговото място селекционерът на американците Грег Берхалтер повика Алехандро Сендехас от Америка (Мексико Сити), който досега има седем мача с националната фланелка. Отборът на Съединени американски щати сега е на лагер в Брентууд (щата Тенеси) с група от 18-а футболисти.

Тилман се прочу предишния месец, откакто се успа за мач с отбора на ПСВ Айндховен и след това искаше да гони клубния рейс с такси. Въпреки несериозното отношение, за момента последици за него няма и той продължава да играе като титуляр за " филипсите ".

Футболистите на Съединени американски щати ще играят с Германия в събота на стадиона в Ийст Ръдърфорд, което ще бъде и първи мач за новия селекционер на Бундестима Юлиан Нагелсман. Три дни по-късно в Нешвил (щата Тенеси) е и втората инспекция с Гана.

Петима футболисти от листата на Берхалтер към момента не са се появили в лагера. Това са бранителят Сержиньо Дест, халфовете Джони Кардосо, Лука де ла Торе и Леонард Малоуни, както и нападателят Рикардо Пепи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР