Полузащитникът Филип Кръстев говори за последно пред журналистите като футболист

...
Полузащитникът Филип Кръстев говори за последно пред журналистите като футболист
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Мъчно ми е

Полузащитникът Филип Кръстев приказва за последно пред публицистите като футболист на Левски. Той не сдържа страстите си след баражния мач против Арда, играл се на " Георги Аспарухов " в столицата.

„ Емоциите са доста мощни. Мъчно ми е. Второто полувреме на моменти нямах сили да търча и си мислех, че това в действителност ми е последния мач. Уникален интервал. Благодарен съм на всеки почитател и човек, който беше част от екипа. Дори неприятните моменти бяха нужни. Щастлив съм и ще запомня тази година и половина, която беше най-хубавата ми като футболист и човек “, сподели Кръстев.

„ Много мачове ще ми останат в съзнанието. Вторият полуфинал с Лудогорец и финала за Купата с ЦСКА са мачовете, които ще помня “, добави футболистът.

„ Нямам изясненост къде ще продължа кариерата си. Ще видя какви варианти има и кои тимове имат най-голямо предпочитание да ме вземат и да продължа развиването си. Надявам се да се показва добре с националния тим и ще премисля кой ще е идващия ми тим. Разбира се, че в предстоящ стадий бих се завърна в Левски. Надявам се, че ще е след дълга и сполучлива кариера. Бих се радвал да се върна в Левски, тъй като е тима на сърцето ми “, съобщи още той.

„ Необратимо е напускането. Наемът ми изтича. За да остана ще би трябвало да се подписва нов контракт, на само че този стадий мисля, че е невероятно да се случи “, сподели Кръстев.

„ Двата мача с Литва и Сърбия ще са тежки. Надявам се да стартираме да спечелим. Длъжни сме да се представим по-добре от предишните мачове “, добави играчът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР