Полупразни пазарни колички, демонстриращи скокът с цените на основни продукти

...
Полупразни пазарни колички, демонстриращи скокът с цените на основни продукти
Коментари Харесай

Овладаване на инфлацията, топли домове и реална подкрепа за нуждаещите се, гарантират кандидатите на ГЕРБ - СДС 

Полупразни пазарни колички, демонстриращи скокът с цените на съществени артикули през последната година, онагледяваха какво ни донесе Промяната:

“При нас война няма, само че ситуацията е като след война. ”



Водачът на листата Христо Терзийски, претендентите Даниел Александров, Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Десислава Александрова и Елка Лукарска-Ангелова подсигуряваха пред дупничани:

“Овладяваме инфлацията и стабилизираме приходите. Топли учебни заведения, детски градини и домове. Реална поддръжка за нуждаещите се. ”

Бившият министър на Министерство на вътрешните работи и лидер на листата Христо Терзийски изясни: “Нашите съперници направиха по този начин, че тази акция да бъде за нас по едно и също време и най-лесната, и най-трудната: най- лесната, тъй като не е нужно ние доста да приказваме: всеки усети по джоба си през тази една година по какъв начин се сринаха приходите и стандартът му на живот. Хората могат сами да сравнят и да създадат избор сред тези, които ни предизвикаха двойно по-висока инфлация от междинната за Европейски Съюз, и ръководството на ГЕРБ, при което имаше непоклатимост, естествени и предвидими цени и развиване на страната. Имаше опция българите да възнамеряват живота си, а не – както в този момент – да живеят ден за ден и да не знаят по какъв начин ще изхранят фамилиите си през зимата и ще им обезпечат топлота.
И най-трудна е акцията, тъй като хората към този момент са изтощени от избори и отвратени от политици, неспособни да видят по-далеч от персоналните си ползи. Които не могат да надмогнат егото си, да водят разговор в името на България и по тази причина провалиха към този момент три Народното събрание единствено за една година.
Днес България е на кръстопът. Дали ще продължи да пропада и да се отдалечава от останалите страни-членки на Европейски Съюз или ще преодолее хаоса и ще излезе сполучливо от рецесиите, в които досегашните ръководещи ѝ предизвикаха. Затова на 2 октомври е значимо да се гласоподава с бюлетина 24 за коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, която ще върне страната ни там, където би трябвало да бъде – измежду водещите европейски страни! ”

Световният първенец по битка, треньор и представител на младежката конструкция Даниел Александров благодари на присъстващите за поддръжката и давания до момента избор. Вторият в листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили съобщи: “Развитието на дребните обитаемоте места е невероятно, в случай че няма синхрон сред държавна и локална власт. Аз избрах България. По публични данни има половин милион младежи, които живеят в чужбина. Тези хора започнаха да се връщат и ние би трябвало да ги задържим. Те не се върнаха поради шоумени и клоуни, а поради хората, които знаят и могат да ръководят. ”

Михаела Крумова, която е трета в листата, изясни: “Искам да се обърна към вас чисто по човешки - като жена, като майка, която милее за децата си. „ Промяната ” направи по този начин, че не сме сигурни децата ни ще могат ли да продължат пълноценното си обучение. „ Промяната ” излъга и за друго - че е направила безвъзмездни детски градини. В община Кюстендил детските градини са безвъзмездни от 2013 година, само че тази сметка я заплаща общината. „ Промяната ” разгласи война на българската община. Реално общината е тази, която познава вашите проблеми, и която се грижи за най-дребните човешки потребности. ”

„ Аз съм Радослава Чеканска от Дупница. Казвам го, тъй като съм уверена, че грижата за обитаемото място и неговите поданици е по-ефективна, когато тук е фамилията ти, приятелите ти, роднините ти и сътрудниците ти. Повечето от вас ме познават като преподавател, човек обвързван с образованието и депутат.
Приятели, уверена съм, че никой от вас не си е представял, че през 2022 год. ще се наредим пред полупразните колички и по-голямата част от хората няма да могат да си разрешат да купят даже и това. България през годините мина през доста тежки рецесии. От Виденовата зима, през крахове и тройната коалиция на Станишев и Орешарски и когато страната ни най-накрая се стабилизира стопански, и потегли по пътя на развиването, нас ни върнаха в изходна позиция. За година и половина някакви хора с непознати паспорти сринаха страната и ни вкараха в цялостен безпорядък ”, с тези думи се обърна към своите съграждани четвъртата в листата Радослава Чеканска.

“За справяне с рецесията и с хаоса в страната има единствено едно решение и то е коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Имаме действителни решения и създаден от специалисти проект за излизане от рецесията във всяка една сфера. Този проект подсигурява по-бързо възвръщане на естествения метод на живот и сигурност. Вярвам, че българският народ е умен и няма да разреши да се вършат повече опити с ръководството на страната ”, съобщи Десислава Александрова - млада майка и преподавател, пета в листата.

“Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е единствената готова да ръководи - имаме решения и направена стратегия. Тя е с съответни ограничения, причини, цифри, направена от специалисти с управнически опит и е за всяка
сфера на публично - икономическите браншове. План, който да ни изведе от мулти рецесиите, инфлацията, стагнацията и да върне
сигурността, стабилността и спокойствието на българския народ. За да имаме естествен живот, налични цени, по-добро
бъдеще за децата ни, постоянна страна, гласувайте на 2 октомври с бюлетината номер 24 ”, прикани седмата в листата Елка Лукарска - Ангелова.

Пред дупничани общинският ръководител на ГЕРБ Ивайло Константинов се обърна с думите: “Гневен съм и в същото време печален от всичко, което виждам. Мисля си: каква е тая наша орис, за две години – четвърти избори?! Толкова ли сме глупави или толкоз ни манипулират и се поддаваме? Да се върнем единствено 2 години обратно, единствено 2, а не 20-сет. България беше икономическият дирек на Балканите, със постоянен напредък на брутния вътрешен артикул. България беше един от политическите водачи на Европа и персонално Бойко Борисов беше подобен. Ползваше се с доверието на всички евроинституции и европейската взаимност се издигаше във всяка една сфера на живот. Свидетели бяхме по какъв начин всеки месец се откриваше някое мега дружество в промишлеността и всеки ден приходите ставаха все по-достойни. Да си спомним времето, което не беше толкоз надалеч, а единствено преди две години - места нямаше по кафетата и по заведенията за хранене, а в този момент половината са затворени. Почти всяко семейство се снабди с по няколко автомобила и пътувахме съвсем гратис. Строителството вървеше на всички места - в градове, в села, в това число градска инфраструктура, водопроводи, канали, учебни заведения, детски градини, църкви, читалища, театри. Всеки ден се откриваше нещо. Всяка сфера на публичния ни живот по някакъв метод се движеше напред. ”

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев съобщи: “Над нас не тегне орис. Орисията сме ние посредством изборите, които вършим. Последният настоящ кабинет не разгласи война на общините, а геноцит. Общините сте вие, българските жители. Държавната власт е майка. А смяната ни направи сираци. Ние сме в предизборна акция, само че изборът е на живот и гибел, не на политика. ”
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР