Полуфиналната битка за титлата Глас на България“ и наградата от

...
Полуфиналната битка за титлата Глас на България“ и наградата от
Коментари Харесай

Полуфиналите в „Гласът“ за пръв път без публика

Полуфиналната борба за купата „ Глас на България “ и премията от 50 000 лв. ще се организира онлайн с първи огромен концерт на 7 юни, неделя. За вота на феновете на сцената на шоуто ще пеят Илин Папазян, Елена Сиракова, Свет Георгиев от тима на Михаела Филева; Керана, Христо Василев, Кристина Дончева от тима на Камелия; Александър Славчев, Иван Лазаров, Йоана Сашова от тима на Графа, и Пламен Бонев, Калина Велковска, Георги Шопов от тима на двукратния победител Иван Лечев. Един от треньорите ще има спомагателен, четвърти вокален гений на своя страна, определен измежду отпадналите по време на Нокаутите участници. Името на 13-ия кандидат, избран от феновете посредством онлайн гласоподаване на уеб страницата на шоуто, ще бъде оповестено при започване на концерта в неделя.

Най-изявените музикални гении, които се пребориха в сериозна конкуренция с над 100 участници по време на другите стадии от вокалната конкуренция и доближиха до концертите на живо и този сезон ще бъдат оценени не от треньорите си, а от почитателите на шоуто. Те ще поддържат своите любимци посредством смс гласоподаване, за което за първи път всеки участник ще има самостоятелен номер. Линиите за гласоподаване за всички тимове ще бъдат отворени при започване на концерта онлайн в 20.00 часа. По двама реализатори, събрали най-голям зрителски избор от всеки тим, ще продължат към финала на шоуто на 14 юни. Всеки фен ще има право да изпрати до 40 смс-а за всеки от участниците.

Освен напредъка си в музикално и театрално отношение, участниците ще споделят и персонални истории за живота си по време на карантината, както и какво се е трансформирало за тях след присъединяване им в „ Гласът на България “. Професионалните музиканти измежду полуфиналистите ще опишат по какъв начин се оправят в изключителната обстановка без концерти и участия, липсва ли им контакта с публиката и съумели ли са да творят музика по време на изолацията. 

За първи път в историята на „ Гласът на България “ полуфиналистите ще пеят пред празна зала, без поддръжката на аудитория и близки хора. Живите концерти в шоуто ще бъдат осъществени в сходство с ограниченията, въведени от bTV Media Group за основаване на телевизионно наличие в изискванията на зараза. Всички участници ще пеят на сцената сами, където на нужната отдалеченост ще бъдат единствено музикантите от бенда на шоуто.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР