“ получи от Министерския съвет в сряда десетото си разрешение

...
“ получи от Министерския съвет в сряда десетото си разрешение
Коментари Харесай

“Дънди Прешъс” получи десето разрешение за търсене на злато

“ ” получи от Министерския съвет в сряда десетото си позволение за търсене и изследване на злато. Дъщерното сдружение на канадската компания - “Дънди Прешъс Металс Крумовград ”, ще учи площта Крумовица, което е на територията на община Крумовград, оповестява. Разрешението е за три години, а компанията ще влож в най-малко 797 500 щатски $ в тези действия.
Общо седем са разрешителните в регистъра на “Дънди Прешъс Металс Крумовград ”, множеството са в Кърджалийско и Хасковско и са от интервала 2016-2017 година Компанията създава и първия златен рудник, открит от 40 година насам - “Ада Тепе ” при Крумовград. Вероятно по тази причина в този регион търси злато и друга канадска компания - Velocity Minerals. На 16 март тя разгласи своята оценка за 156 000 унции злато в находище „ Обичник ” в зона “Дурусу ”.
 „ Дънди Прешъс Металс Челопеч “ се отхвърли да изследва в Старозагорско (СНИМКИ) „ Дънди Прешъс Металс Челопеч “ се отхвърли да изследва в Старозагорско (СНИМКИ)
„ Дънди Прешъс Металс Челопеч “ се отхвърли да изследва в средногорската околност Свети Никола. Тази позиция на канадската компа...
“Дънди Прешъс ” бе спечелила и позволение за търсене в повърхност Св. Никола, Старозагорско, само че след реакция от популацията през юни 2020 година се отхвърли от него. “Дънди Прешъс Металс Челопеч ” пък изследва два терена. “Дънди Прешъс Металс Крумовград ” създава златното находище “Ада Тепе ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР