Полският вратар Йежи Дудек, който е бил футболист на Реал

...
Полският вратар Йежи Дудек, който е бил футболист на Реал
Коментари Харесай

Меси е провокатор, Роналдо е егоцентрик, а Раул е арогантен

Полският вратар Йежи Дудек, който е бил футболист на Реал (Мадрид) и Ливърпул, издаде автобиография, в която разказва огромна част от съотборниците си и противниците на терена. Дудек се прочу най-много със избавените дузпи на финала против Милан, което оказа помощ на Ливърпул да завоюва Шампионската лига през 2005 година.

" Меси е огромен подбудител, каквито бяха Барселона и треньорът Пеп Гуардиола. Винаги са подготвени да те нервират и доста постоянно им се получава съвършено. Виждал съм и съм чувал Меси да приказва такива груби неща на Пепе и Рамос, че даже не може да си визиите да излязат от устата на човек, който наподобява толкоз спокоен и приветлив ", написа Дудек, като думите му са представени от италианското издание " Ил Постичипо ".
 Барселона ще построи скулптура на Лионел Меси
Барселона ще построи скулптура на Лионел Меси

Решението към този момент е взето ", сподели Жоан Лапорта

" Раул е доста нахален, само че като цяло беше естествен. Кристиано Роналдо е доста тесногръд и има необикновено предпочитание да печели. Сигурен съм, че избира тимът му да завоюва 1:0 с негов гол, в сравнение с с 5:0, само че той да не вкара. Като изключим това, е естествен човек, само че разбирам, че не всеки може да хареса, когато не го познава ", има вяра някогашният полски футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР