Полският Видзев Лодз не се е отказал от идеята си

...
Полският Видзев Лодз не се е отказал от идеята си
Коментари Харесай

Клуб от Полша напира за ас на Левски

Полският Видзев Лодз не се е отказал от концепцията си да притегли халфа на Левски Андриан Краев. Отборът следи изкъсо обстановката към национала, който отхвърля да подпише нов контракт със сините, и от " Герена " ще са принудени да го продадат през зимата, тъй като в противоположен случай, ще го изтърван без пари след края на сезона.
 НКП на Левски с нов апел за среща със Сираков - дадоха обещание, че няма да го събличат и рекетират
НКП на Левски с нов апел за среща със Сираков - дадоха обещание, че няма да го събличат и рекетират

Изминаха 24 часа от отправената покана за среща с Мажоритаря

В Полша пишат, че полузащитникът към момента е в листата на Видзев. За това загатна и притежателят на клуба Томаш Стамировски.

" Имаме явен проект за прехвърлянията през зимата. Нуждаем се укрепване в средата на терена, тъй като от началото на сезона проблеми с травми ни съпътстваха.

Трябва да притеглим футболисти, които незабавно да се наложат в състава. През зимата знаем, че е мъчно да намерим такива, по тази причина желаеме да създадем умни ходове ", съобщи Томаш Стамировски пред sport.interia.pl.
 Зетят на Наско Сираков става треньор на Левски II?
Зетят на Наско Сираков става треньор на Левски II?

Христо Арангелов може да загуби работата си

През пролетта Видзев следеше под лупа обстановката с халфа. 24-годишният състезател бе следен няколко пъти през акцията от скаути на клуба. Очакваше се след края ѝ да бъдат стартирани и диалози за правата му, само че до такива в последна сметка не се стигна. Краев даже е бил наблюдаван и от изненадващия първенец на Полша Ракув.

В началото на годината в офисите на клуба имаше черно на бяло оферта от Фехервар за 600 хиляди евро с наклонност маджарите да извадят към 750 000 евро, само че тя не бе призната от мажоритарния притежател Наско Сираков и след това се стигна до разрива в връзките сред него и тогавашния изпълнителен шеф Ивайло Ивков.
 Джери Перейра ще оказва помощ на Левски
Джери Перейра ще оказва помощ на Левски

Бразилецът работи с куп български тимове

През есента Краев подписа контракт с мениджърската организация Рогон, където работи някогашният футболист на сините Джон Ингълс. Веднага се появиха информации, че шотландецът може да трансферира национала оттатък Океана. Процентите Краев да остане на " Герена " сега са минимални.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР