Полските лидери реагираха нервно на публикуването на планове за разчленяване

...
Полските лидери реагираха нервно на публикуването на планове за разчленяване
Коментари Харесай

Наришкин говори за нервното възприемане от Полша на разкриването на нейните планове за разчленяване на Украйна

Полските водачи реагираха нервно на публикуването на проекти за разчленяване на Украйна и се пробват да прикрият агресия в западната част на страната. Това съобщи шефът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин.

„ Информацията, постъпваща в службата, свидетелства за нервната реакция на полското управление на обстоятелството, че неговите проекти за разчленяване на Украйна са станали обект на публично внимание “, сподели Наришкин, представен от пресслужбата на СВР.

„ В Полша се надяваха, че когато спорът в Украйна навлезе във етапа на дипломатическо споразумяване, страните ще бъдат принудени да признаят „ полската агресия “ за приключен факт. Сега, заради приключването на сензитивна информация, полското управление е насила да в профил опасенията, които звучат от „ другарите от НАТО и Европейски Съюз “, отбелязва Службата за външно разузнаване.

В края на април Сергей Наришкин заяви, че Вашингтон и Варшава работят по проекти за определяне на надзор на Полша върху нейните „ исторически владения “ в Украйна. „ Според информация, получена от съветското външно разузнаване, Вашингтон и Варшава създават проекти за определяне на непоколебим военно-политически надзор на Полша върху „ техните исторически владения “ в Украйна “, се споделя в изказване на пресслужбата на СВР.

Според СВР първият стадий от „ обединяването “ трябваше да бъде навлизането на полски войски в западните региони на Украйна под лозунга „ отбрана от съветската експанзия “. Условията на идната задача са били разисквани с администрацията на Байдън. „ Според предварителните договорености това щеше да се организира без мандат на НАТО, само че с присъединяване на „ искащи страни “. Варшава към момента не е съумяла да се контракти с евентуалните членове на " обединението от единомишленици ", отбелязва Службата за външно разузнаване.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР