Полски свещеник е осъден на 18 месеца затвор за престъпления,

...
Полски свещеник е осъден на 18 месеца затвор за престъпления,
Коментари Харесай

Свещеник е осъден на 18 месеца затвор заради оргия

Полски духовник е наказан на 18 месеца затвор за закононарушения, свързани със полова оргия и опиати, заяви полската новинарска организация ПАП, представена от Българска телеграфна агенция.

Те са били приуждавани и да гледат порно

Случаят нашумява, откакто участник в оргията в частен дом губи схващане. Според полските медии мъжът е припадал по време на празненство в град Даброва Горница след консумация на прекомерно огромно количество хапчета против еректилна дисфункция.

Снимка: iStock

Един от участниците в събирането вика кола за спешна помощ, само че когато парамедиците идват им е отхвърлен достъп и те съумяват да оказват помощ на припадналия едвам откакто се намесва и полицията.

Духовното лице се срещнало с децата в предучилищна градина

Свещеникът, показан само като Томаш З., заради локалните закони за персоналните данни, е бил наказан за полови закононарушения, владеене на опиати и отвод да помогне на човек в смъртна заплаха.

Той също по този начин ще би трябвало да изплати на жертвата 15 хиляди злоти (6880 лева.) и да изплати още няколко хиляди на фонд в помощ на жертви на закононарушения.

В интернет изтекоха фрагменти, в които те вършат колективен секс

Пресофисът на диоцеза отхвърля коментар. След абсурда, който нашумява предходната година, епископът на диоцеза подаде оставка, а Томаш З. е бил разжалван от духовенството.

Поради естеството на случая процесът се е провел при затворени порти, само че съгласно източници няма да има обжалване. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР