Полската волейболна федерация (PZPS) уволни италианския селекционер на мъжкия си

...
Полската волейболна федерация (PZPS) уволни италианския селекционер на мъжкия си
Коментари Харесай

Полша уволни Фефе Де Джорджи

Полската волейболна федерация (PZPS) уволни италианския селекционер на мъжкия си народен тим Фердинандо Де Джорджи единствено след една година. Де Джорджи е имал среща с управлението на полската централа, само че не е съумял да ги убеди да остане отпред на " Дружина полска ".

" Треньорът счита, че не е направил неточности. Той ни каз, че имаме такива играчи, каквито имаме, и че промяната на поколенията продължава ", съобщи президентът на полската федерация Яцек Каспжик.

56-годишният италиански експерт бе правоприемник на Стефан Антига и бе осведомен с действителността в полския волейбол, откакто бе треньор на ЗАКСА (Кенджежин-Кожле), с който завоюва купата на страната. След края на втория сезон със ЗАКСА, Де Джорджи се отдаде изцяло на националния тим. С Полша, обаче, той не съумя да стигне до финалната шестица на Световната лига, а по-късно се провали на домакинското Европейско състезание, където " Дружина полска " бе отстранена от Словения на плейофите.

Множеството почитатели считат, че запазването на италианеца ще бъде най-хубавия вид, само че Управителният съвет на Полската федерация мисли, че има потребност от нов треньор, тъй като Фефе Де Джорджи не е постигнал предстоящите резултати през 2017 година. Сега Полша търси своя нов селекционер на мъжкия народен тим.


POL M: Ferdinando de Giorgi is no longer at helm of Poland! https://t.co/qYlfc6VXk3 #volleyball
— WorldofVolley.com (@WofVOLLEY) September 21, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР