Полша продължава да e против всяко споразумение, което включва преразпределяне

...
Полша продължава да e против всяко споразумение, което включва преразпределяне
Коментари Харесай

Полша се обяви против преразпределянето на мигранти в ЕС

Полша продължава да e срещу всяко съглашение, което включва преразпределяне на мигранти, съобщи през днешния ден полският президент Анджей Дуда на взаимна конференция с премиера Матеуш Моравецки, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
Дуда сподели това преди утрешната неофициална среща на водачите на страните от Европейския съюз в Испания, където през днешния ден се организира третата среща на водачите от Европейската политическа общественост, която включва страните от Европейски Съюз и техни сътрудници.

" Последователно се разгласяваме срещу и ще представим позицията си през днешния ден и на следващия ден на интернационалните срещи ", сподели президентът Дуда, представен от Българска телеграфна агенция. 

Полското държавно управление съобщи през днешния ден, че наложи ветото си на миграционната промяна на Европейски Съюз, съобщи Франс прес.

Посланиците на страните от Европейски Съюз в Брюксел реализираха през вчерашния ден единодушие по основен текст за промяната на европейската миграционна политика тъкмо преди срещите в Испания. При гласуването на текста Австрия, Словакия и Чехия се въздържаха, а Варшава и Будапеща се оповестиха срещу промяната.

" Защо би трябвало да се подчиняваме на диктата на Брюксел и Берлин? ", попита реторично Матеуш Моравецки по отношение на миграционната промяна.

" Ще наложа изрично несъгласие ", сподели няколко пъти полският министър председател на взаимната конференция с президента Дуда, която беше излъчена по малкия екран.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР