Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев разкри пред своите

...
Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев разкри пред своите
Коментари Харесай

Битият Кубрат предлага брак на Андреа


Половинката на най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев разкри пред своите 364 000 почитатели какъв е шансът й в новогодишната нощ. А върху парчето от баницата пишеше „ Сватба”.

" Женитба през днешния ден шансът ти вещае, през новата година обич ще те омае ", гласи предсказанието.

Двамата изкараха дълготраен романс, след което сложиха завършек на връзката си предходната година. След това наранената певица извади обществено доказателства за невярност на обичания й.

Наскоро обаче двамата снимаха обща рекламна фотосесия, а по-късно Андреа беше неразделно до Кубрат по време на престоя му в Лондон поради борбата с Антъни Джошуа. Камерите уловиха русокоската в залата, където поддържаше Кобрата.

Пулев от дълго време дава обещание, че в случай че стане международен първенец, незабавно ще предложи брак на едрогърдата мацка. Това към този момент продължава повече от десетилетие, а като се има поради по какъв начин беше пребит от Антъни Джошуа и наближаващият му 40-и рожден ден, Кубрат надали ще има повече шансове за купа. Така че може да е решил най-сетне да се престраши и да обвърже Теодора, както е същинското име на певицата, с пръстен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР