Половинката на Християн Гущеров има сериозни проблеми с храненето и

...
Половинката на Християн Гущеров има сериозни проблеми с храненето и
Коментари Харесай

Шок: Светлана Гущерова призна проблемите си с храненето!

Половинката на Християн Гущеров има съществени проблеми с храненето и това не е от през днешния ден. Светлана Гущерова, която роди цели три деца, от ден на ден замязва на анорексичка. Като я гледаш е неуместно да си кажеш, че това е фигура на раждала жена, а гледката е към този момент действително притеснителна.

Самата някогашна плеймейтка си призна за проблемите с храненето, а изповедта й ужаси хиляди консуматори в мрежата. Ако има нещо по-лошо обаче, това е фактът, че Светлана не го приема за проблем, а за нещо обикновено и надали не отлично.

Гущерова описа на свои почитатели, че слабото тяло е изключително значимо за нея и няма да разреши да качи нито грам, в случай че ще да е с цената на всичко (шокиращо звучи, нали). Още по-шокиращо обаче е признанието й, че се храни единствено един път на... забележете... на 18 часа. Това прави един път на денонощие. При това поема в организма си единствено нискокалорични и потребни, съгласно нея, неща.

" Това са по този начин наречените фастинги и ги върша постоянно, а един път или два пъти в седмицата не хапвам и по 24 часа, което е добре за пречистването на тялото ", изстреля Светлана и съумя да опули де що естествен човек прочете това.

Потребителите са на мнение, че Гущерова има проблеми с душeвността и това ще навреди доста на здравето й. " Това е фикс идея, а сходна фикс идея се лекува мъчно и дълго време даже при експерт. Внимавай, момиче! ", предизвестяват я в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР